Veled... Érted... Pécsváradért...

Mit?

Gyönyörű táj, gazdag, ritkaságokkal teli természeti környezet teszi igazán élhetővé családias kisvárosunkat. A természet közelsége mellett megvan itt minden, amire a 21. századi embernek szüksége lehet, a maga jó értelemben vidékies, emberi léptékű formájában.

Mindez persze a helyi közösségek által válik igazán élettelivé, és évezredes múltja biztosítja történelmi és kulturális alapjait. A Pécsváradért Alapítvány a város és a környék értékeit kívánja mindenki számára felmutatni és elérhetővé tenni, mind a természeti, mind a kulturális örökség, a mindennapi élet szépségeinek bemutatásával. Projektjeinkkel igyekszünk minél átélhetőbben bemutatni mindazt, amit Pécsváradban szeretünk. Éppen ezért kreatív, elsősorban képi eszközöket használunk fel az élmények átadására, de minden eszközt megragadunk arra, hogy a pécsváradi élet szépségeire, lehetőségeire felhívjuk a figyelmet, mind helyben, mind pedig szélesebb körben. Projektjeink kreatívan, szórakoztatóan, gyönyörködtetve, és olykor játékosan a pécsváradi mindennapokban rejtőző apró csodákra igyekeznek rávilágítani, hogy az olykor megszokottságtól láthatatlan dolgok, vagy épp a rejtőzködő szépségek és értékek is mindenki számára láthatóvá válhassanak.

Hogy városunk élettel teli maradjon fontosnak tartjuk a közösségi élethez való hozzájárulást és a civil szervezetek közti együttműködés elősegítését, a jó ügyek melletti kiállást, ahol tehetünk veled együtt és érted is Pécsváradért.