Veled... Érted... Pécsváradért...

Adjuk össze!

A Pécsváradért Alapítvány adománygyűjtést hirdet a Bem közben található játszótér felújítására, fejlesztésére. 

 

Az elmúlt héten megbeszélésre hívtuk az érdeklődő és tenni akaró szülőket, pécsváradi lakosokat. Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik eljöttek, és megosztották velünk ötleteiket, javaslataikat és támogatják a kezdeményezést.

Szeretnénk a Bem közben lévő bekerített játszóteret olyan állapotba és színvonalra hozni, hogy az a pécsváradi családok, gyermekeink kikapcsolódásának méltó helyszíne lehessen, ahol mindannyian jól érezhetjük magunkat.
Ezért adománygyűjtésbe kezdünk. A befolyó összeg mértékétől függően kerülhet majd sor a meglévő játékok felújítására vagy cseréjére, a játszótéri infrastruktúra fejlesztésére, új játékok beszerzésére. Elsődleges terveink között szerepel az egyik hinta (kisgyermekes) cseréje, a meglévő eszközök felületkezelése, javítása, a meglévő sárga homok szürke folyami homokra való cseréje, a szegélyezett rész térkövezése, kismotoros pálya kialakítása, padok cseréje, napvitorlák ill. fák ültetése, árnyékolás. Ehhez legalább 1 millió forint összegyűjtésére lenne szükség, ezért kérünk mindenkit, fogjunk össze családjainkért, gyermekeinkért!
Támogassuk a játszótér felújítást!

Az adományokat a 11731104-20003359 bankszámlaszámunkra várjuk! A közlemény rovatba kérjük a “játszótér” szót feltüntetni.

IBAN: HU69 1173 1104 2000 3359 0000 0000
BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB

A 2019. április 15-ig befolyt összeget erre a célra használjuk fel.

További információkkal, bejegyzésekkel folyamatosan jelentkezünk!

Veled, Érted, Pécsváradért!